ERVARINGEN

Sylvana, Zwammerdam

VITALISATIE AURA & CHAKRA BALANCING

Na een paar jaar van diepe dalen, traumatische ervaringen en levenslessen lag ik uiteindelijk precies op de plek waar ik moest liggen en dat was op de behandeltafel bij Cindy.

Ik ben eigenlijk een te down-to-earth type, althans dat dacht ik, voor dit soort behandelingen. Maar als je dan eenmaal ligt, dan kun je niet anders dan je er aan overgeven en dat is precies wat er moest gebeuren. Ik kan het lastig omschrijven, maar de woorden totale ontspanning en een fijnere balans benaderen het gevoel wat ik ervaarde het beste. Dit is absoluut een aanrader, juist als je denkt dat je het niet wil!

Joachim, Amsterdam

VITALISATIE AURA & CHAKRA BALANCING / REIKI SOUND BALANCING

Met het advies ben ik bewuster van mezelf geworden en rustig op de momenten dat stress de macht over probeert te nemen. Ik  stond namelijk op het punt een burn-out op te gaan lopen. Door veel werk, stress en relatieproblemen voelde ik me angstig, depressief en had last van extreme vermoeidheid. Het goed luisteren naar mijn problemen en de behandelingen door Cindy heb ik als rustig en zeer ontspannend ervaren. Maar bizar genoeg kreeg ik de volgende dag spierpijn over mijn hele lijf. Gelukkig ben ik door 1 belletje gerustgesteld :)! Ik probeer nu iedere dag voor het slapen gaan 15 minuten te mediteren. Dit helpt mij om sneller in slaap te vallen en rustig te blijven. Kijk alweer uit naar de volgende behandeling!

Saira, Leiden

VITALISATIE AURA & CHAKRA BALANCING / REIK BALANCING & REIKI BALANCING OP AFSTAND

Sceptisch dat ik was, heb ik het toch maar geprobeerd! Heerlijk om geen kuitkrampen meer te hebben van het slapen, ik kan nu ook weer mijn arm boven mijn schouder tillen. Echt fijn om die nare pijn niet meer te voelen. Die behandeling op afstand tijdens de coronatijd is wel een uitkomst hoor, want mijn schouder had inderdaad wel meer behandelingen nodig, maar het resultaat mag er wezen! Dank je wel voor al je hulp. Oh ja, die oefeningen van de fysiotherapeut blijf ik gewoon doen om mijn schouder lekker soepel te houden. 😉 Ik kom zeker terug als ik klachten krijg.

Saskia, Scheveningen

KLACHTEN BALANCING / REIK BALANCING & REIKI BALANCING OP AFSTAND

Dank je wel Cindy voor mijn spiritualiteit tot een hoger niveau tillen, door het schoonmaken van mijn aura, chakra’s (overactieve 3e oog) en lichaam van die stress, bekken-, borst-, hoofd- en navelpijn. Die klachtenbehandeling was heel intens maar gelukkig nam de pijn snel af en het verdween zelfs. Door jouw handige meditatietips en karmaverwerking tools houd ik nu zelf mijn lichaam schoon, maar ik sluit zeker niet uit dat ik nog een keer langskom voor een vitalisatie sessie, just to be sure!