HARMONIE IN ENERGIESTROMEN

HET MENSELIJK ENERGIESYSTEEM BEVAT DE VOLGENDE ENERGIESTROMEN

  • 7 Aura’s (Energievelden)
  • 7 Grote en 21 kleine Chakra’s (Energiecentra)
  • 12 Meridianen (Energiebanen)

HARMONIE IN ENERGIESTROOM

Deze Energiestromen zijn verbonden met het Universele Energieveld. Wanneer de energie van en naar deze Energiestromen vrij kan doorstromen spreekt men van energetisch in balans zijn.

HET ONTSTAAN VAN DISHARMONIE IN DE ENERGIESTROOM

Wanneer ziekte zich openbaart in het lichaam dan is dit meestal niet de eerste stap in het proces. Het lichaam wordt uiteindelijk ziek door het ontstaan van disharmonie en/of blokkades in de Energiestroom.
Een ziekte zal zich in de eerste instantie vaak eerst op een energetische vlak openbaren, lang voordat dit merkbaar is in het fysieke vlak. Dat wil zeggen, de ziekte zal zich een weg banen van de buitenste Aura Energieveld naar de binnenste, voordat het zich hecht aan het fysieke lichaam. Tijdens dit proces laat de ziekte gaten achter in het Aura Energieveld en/of Meridianen Energiebanen waardoor de energie gedeeltelijk of niet meer vrij kan doorstromen.

Een verstoring in de Energiestroom kan optreden wanneer een Chakra niet meer vrij doorstroomt of geblokkeerd raakt. Dit kan fysieke, emotionele en of geestelijke klachten tot gevolg hebben. Zoals: pijn in de onderrug, laag energieniveau, angsten, depressiviteit en ga zo maar door.

HARMONIE TERUGBRENGEN & BEHOUDEN IN DE ENERGIESTROOM

Het behandelen van een Chakra, met als doel het fysieke lichaam te helen, is niet alleen een proces van Activeren en Balanceren van de energetische stromen. Het is ook het begrijpen dat de Aura, Meridianen en elke Chakra zijn eigen werking heeft en verbonden is met een bepaald lichaamsgebied en lichaamsklier. Energetische, fysieke, emotionele en mentale ingevingen of gevoelens kunnen loskomen om zodoende verwerkt te worden en/of een plek te geven.

Uiteraard is een Balancing niet bedoeld als vervanging van behandeling door een huisarts of specialist.