KLANKSCHALEN

SOUND BALANCING

In veel oude beschavingen (Griekse, Egyptische, Maya, Aboriginal, Tibetaanse en indianen uit Noord-Amerika) was veel bekend over de genezende werking van klank en energieën.

Geluid (resonantie) heeft invloed op de aarde, de mens en alles wat leeft en beweegt. Elke toon heeft niet alleen verbinding met een bepaalde Chakra en Aura en de daarbij behorende plek van het lichaam maar ook met een emotie. Met Sound Balancing kun je de Aura en Chakra’s in trilling brengen en harmoniseren. Geluid activeert en stimuleert ons zelfgenezend vermogen en versnelt het herstelproces van lichaam en geest. Hierdoor kan pijn verdwijnen, doordat de geluidstrillingen het lichaam een massage geven tot diep in de cellen. Knopen in je lichaam of drukte in je hoofd zullen zich oplossen waardoor het bloed op die plek weer beter kan doorstromen. Het gevolg hiervan is dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Sound Balancing aan de hand van Tibetaanse Klankschalen zorgen tijdens de behandeling voor een Natuurlijke Staat van Ontspanning op lichaam, geest en bewustzijn (Body, Mind & Soul), doordat de klanken hoorbaar en voelbaar zijn.

Uiteraard is een Sound Balancing behandeling prima te combineren met een Vitalisatie Aura & Chakra-, Klachten- of Reiki Balancing.